A könyv alapvető elgondolása, hogy „megnézünk egy másik országból származó receptet úgy, ahogyan azt az ott élők készítik. Ez egy recept. A másikban megnézzük azt, hogyan készül ez nálunk...
Lehet ezt úgy is evezni, hogy fúziós konyha. Mi azt tartjuk: gyakorlati tudományról van szó, és a végeredmény a lényeg, a konyhában ugyanis semmi sem az elnevezésen múlik. Próbára fel: a tapasztalatokra pedig nagyon kíváncsiak vagyunk. Ha sikerült, akkor azért, ha nem, akkor azért. Az egyikhez gratuláció jár, a másikhoz segítség. Mert a konyhában is igaz: ismétlés a tudás anyja.”
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Halász István: Európa és a világ ízei magyarul
Kiadás:
h. n., 2008
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Sorozat:
Terjedelem:
64 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9789638734556