tartalom:
"Pörköltet, tejfölös paprikást, becsináltat (tetején tükörtojással, azaz igaz magyarul ökörszemmel), egyszerű és krémlevest, mártást, tojásos gombát főzhetünk belőle, megtölthetjük többféle módon, tojásos morzsában kiránthatjuk, hamuban süthetjük, mint a mesebeli pogácsát, és faparázs fölött nyárson vagy roston piríthatjuk, mint a szalonnát. Előnyösen fűszerezi a baromfik, a paradicsom és a burgonya töltelékeit s a pástétomokat, javítja a párolt húsokat, legyen szó szűzpecsenyéről, borjúbordáról vagy marhabélszínről, és önálló étellé teszi a rizskását... Nagyon jót tesz a fogasnak vagy kecsegének... Mint pikáns saláta sem megvetendő. Sőt, rétesbe és pudingba is kitűnő." (Ínyesmester /Magyar Elek/).
Ár:
nincs raktáron, előjegyezhető