"A közép-európai konyhának régebben különösen, de még ma is kedvelt fogásai a különféle gombócok. Számos, szinte felsorolhatatlan változata létezik: édes gombóc kelt tésztából, krumplis tésztából a legkülönfélébb gyümölcsökkel, lekvárokkal töltve. Sós gombóc köretnek húsok mellé vagy önálló ételként sonkával, hússal, zöldséggel töltve. Főtt gombóc, párolt
gombóc, sült gombóc – ezeknek a kézzel formált, egyszerű, de, mégis felséges ízű gömbölyűségeknek a receptjeit kínáljuk Önöknek könyvünk első részében, a másodikban pedig számos ínycsiklandozó palacsintareceptet találnak."
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Gombócok és palacsinták
Fordító:
Kiadás:
Budapest, 2000
Kiadó:
Kategóriák:
Terjedelem:
63 p.
Kötésmód:
karton
ISBN:
9631352994