A korszerű táplálkozási követelményeket kielégítő grillezett ételek készítéséhez – tálalásához kívánunk Önnek segítséget nyújtani, tanácsokkal, ötletekkel két évtizedes kísérleteink tapasztalatai és összegyűjtött receptjeink alapján.
A sok színes kép célja bemutatni, hogy a szokásos konyhai eszközökkel milyen sokféle ételt készítettünk egy grillkészülékben. A közismert csirke és húsféléken kívül a pirított kenyértől kezdve meleg szendvics, hentesáru, egytálétel, zöldség-gyümölcs, édesség sok változatban grillezhető.
A receptgyűjteményt úgy állítottuk össze, hogy az egyszerű, gyorsan elkészíthető ételektől kezdve az ünnepi, vagy igényes vendégváró ételekig minden megtalálható legyen. A világ különböző tájairól hozzánk eljutott, grillezhető ételek receptjeit is közöljük.
A diétára szorulók részére is adunk tanácsokat és kedvükre válogathatnak receptjeink között.
Az ételekhez szükséges anyagok mennyiségét négy személy részére állítottuk össze.
A grillételek elkészítése és a grillkészülék kezelése nem igényel különleges képzettséget, vagy gyakorlatot, de eltér a szokásos sütési-főzési módoktól. Ezért kérjük olvassa el tanácsainkat és az egyes ételfejezetek bevezetőjében leírtakat, mert ezek alapján már receptek nélkül is készíthet grillezett ételeket.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Víg Rózsi: Grill ABC. Tanácsok, receptek
Kiadás:
h. n.,
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
119 p., ill.
Kötésmód:
egészvászon
ISBN:
9630219581