tartalom:
A korszerű táplálkozást célozza ez a szakácskönyv, amely a gyümölcsök új vagy kevésbé ismert elkészítési módjait ismerteti. Bizonyára sok háziasszonynak szokatlannak tűnik, majd a gyümölcsös hús, szárnyas vagy szendvics, de érdemes ezeket az ételeket kipróbálni, új ízt jelentenek étrendünkben.
Remélem, megkedvelik a kalóriaszegény, de ízletes és egészséges joghurtos, kefires salátaönteteket, a túróból készült gyümölcsételeket és a sajtok felhasználásával adott recepteket. Igyekeztem olyan ételleírásokat összegyűjteni, amelyek nem túlságosan munkaigényesek, így különösebb fáradság nélkül elkészíthetők a második műszakban is. Végül szeretném a háziasszonyokat felszólítani: bátran fűszerezzenek egyéni ízlésük szerint, és ne féljenek új ötletekkel továbbfejleszteni a recepteket.
Ár:
nincs raktáron, előjegyezhető