tartalom:
"Annyi az alma, hogy prizmákban megy tönkre a nyírségi fák alatt, Zalában pedig több vagonos tételekben etetik az állatokkal az értékes gyümölcsöt. Tárolnák, de nincs miben, és nem is tudják, hogy hogyan. Ilyen és hasonló hírek, illetve kijelentések sarkallták többek között a szerzőket is és a Kiadót is e mű gyors megjelentetésére. Az volt az elv, hogy a házikerti és üzemi termesztők, továbbá a kereskedelmi forgalmazók olyan hasznos tanácsokat, útbaigazításokat, tudnivalókat kapjanak kézbe a gyümölcstárolásról, amelyek betartásával nagyot léphetnek előre a nehéz munkával megtermelt értékek helyes felhasználásában.
A gyümölcstárolás biológiai és termesztéstechnikai kérdéseiről, a gyümölcs fejlődését a tárolás idején meghatározó főbb környezeti tényezőkről, a tárolási módokról és módszerekről, a tárolási betegségekről, a különböző gyümölcsök tárolásának részletkérdéseiről szóló fejezeteket Boros Rezső írta. A könyv további részei a Hungarofrigo elismert szakembereinek tollából való."
Ár:
nincs raktáron, előjegyezhető