"A főzésnél minden „előadás” – premier!
A jó ételhez nem csupán remek ízek kellenek, hanem lélek is. Szeressük, amit elkészítünk és akinek elkészítjük! Ne sajnáljunk néhány percet az ízléses tálalásra vagy a díszítésre! Előbb-utóbb alakítani, alkotni tudunk majd a magunk és a szeretteink kedvére. Törekedjünk az ízek, a színek harmóniájára, mert így a közös étkezéseinket, a mindennapjainkat meghitté, állandó ünneppé varázsolhatjuk. Mint minden jótétemény, ez is meghozza majd a maga hasznát.
Ételeink minden alapanyaga hazánkban beszerezhető, kapható, hangsúlyozottan igazodik a magyar ízléshez, az ősi népi receptekhez. Sok ezer év gasztronómiai érdekességei mellett fölhasználtuk a legújabb orvosi és természetgyógyászati kutatások eredményeit. A magyar szakácskönyvek közül először itt olvashatunk csicsókából, csalánból és mungóbabból készült ételekről. Ötleteinkkel a szakács segítségére sietünk, ha épp csak egyféle alapanyagot találunk otthon a rögtönzéshez. Ezért ételfajtánkért „tálaljuk” könyvünket az olvasók elé."
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Kereszty Ildikó: Ízzel-lélekkel. XXI. századi magyar konyha
Kiadás:
Budapest, 1998
Kiadó:
Kategóriák:
Terjedelem:
289 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9635282664