Az összeállítás a receptúraanyagon és technológián túlmegy, mert nagyon sok hasznos tanácsot ad az italok hűsítésére és felszolgálására is, sőt szakmai kislexikonjával ki óhajtja bővíteni a téma iránt érdeklődők anyag- és áruismeretét is. A kulturált felszolgálást és az italkészítéshez nélkülözhetetlen felszerelési tárgyakat a gazdag illusztrációs anyag is közelebb hozza mind a szakmabeliekhez, mind az érdeklődőkhöz.
Ezt a rövid bevezetést azzal szeretném befejezni, hogy ha ez a kis könyv hozzá fog járulni az italfogyasztás kulturáltságának emeléséhez, és az italfogyasztás a mértékletesség határain belül az igazi jókedv fokozását, a felüdülést segíti elő, nem végeztünk felesleges munkát.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Lázár Márta: Koktélok és báritalok
Kiadás:
Budapest, 1974
Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
335 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9632200519