Az ismert újságírónő kitűnő háziasszony is. Az a célja, hogy saját tapasztalataiból merítve megmutassa: hogyan lehet a mai család főétkezését, a vacsorát lehetőleg kevés fáradsággal és költséggel ízletessé és változatossá tenni.
Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy e könyvecskében nemcsak a „mit főzzünk”, hanem a „hogyan főzzük” kérdésre is választ kapnak. A sok kitűnő és gyors étel receptjén kívül arra is megtanít a szerző hogyan lehet jó munkabeosztással, egy kis gondossággal, kifogástalan munkaeszközökkel és célszerűen elrendezett konyhával a „lassú” ételeket is gyorsan elkészíteni.
Különösen jó a könyv Vendéglátás című fejezete. Kitűnő, változatos és olcsó meleg szendvicsek, hideg, sós krémek és édességek receptjeit tartalmazza. Az édességek zömét sütni sem kell!
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Török Júlia: Könnyű, gyors vacsorák
Kiadás:
Budapest, 1969
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
200 p.
Kötésmód:
papír