"A világ leghíresebb főzőiskolája, a Cordon Bleu nevű intézet receptjeit adja közre ez a sorozat kezdőknek és konyhaművészeknek. Azoknak a fogásoknak a leírásait gyűjtötték össze, amelyek elegánsak, mégis egyszerűek, és nem utolsósorban könnyen elkészíthetőek. A gyönyörű képek még vonzóbbá teszik ezeket a szakácskönyveket, arra csábítanak, hogy elkészítsük, az asztalra varázsoljuk a finom falatokat, ámulatba ejtsük családunk tagjait vagy vendégeinket. A Cordon Bleu főzőiskola konyhafőnöke az egyszerű sült csirkétől az angol királynő koronázási lakomájára készített pecsenyéig meleg és hideg csirkefogásokat kínál: leveseket, salátákat, sülteket és egytálételeket. Ajánlatában szerepel rántott csirke az amerikai délről, a francia konyha „vadász módra” készített csirkéje, baszk csirke és thai csirkeszárny – ékes példájául annak, hogy a világ négy csücskében mi mindent tudnak varázsolni a nálunk is kedvelt szárnyasból."
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Le Cordon Blue. Főzőiskola ínyenceknek. Csirke
Fordító:
Kiadás:
Budapest, 2007
Kiadó:
Kategóriák:
Terjedelem:
64 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9639192139