A kásaként elkészített gabonafélék tejjel és tejtermékkel, olajos magvakkal és gyümölcsökkel történő mindennapos fogyasztása a régmúltba vezethető vissza. Ezt a szinte elfeledett ételkombinációt, az ún. müzlit elevenítjük itt fel.
Nem tudományos értekezés ez a mű, csupán a hagyományokra épülő építkezési kultúrát kívánja röviden ismertetni. A füzetben olvasható értékelések és méltatások egy része nem tudományosan igazolt tapasztalatokra épült, hanem egyéni megfigyelések vannak mögöttük. Az itt leírt receptek alapján a fantáziadús háziasszony számtalan müzlivariációt készíthet a család asztalára.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Ránky Edit: Müzlicsemege a natúrkonyhában
Kiadás:
Budapest, 1987
Kiadó:
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Természetgyógyászat Egészségügy
Nyelv:
Magyar
Sorozat:
Terjedelem:
48 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9632324404