A csaknem 300 recept kétharmada zöldségből készíthető, egyharmada pedig gyümölcsből. Bizonyára sokan idegenkednek majd az első pillanatban szokatlan társításoktól, de ha kipróbálják, megváltozik a véleményük. Bátran nekiállhatnak a salátakészítésnek: darabolják vagy reszeljék meg a hozzávalókat, keverjék óvatosan össze, hintsék meg ízlés szerint friss, zöld fűszerekkel és "szóróanyagokkal", s már készen is van a vitaminokban. ásványi, valamint rostanyagokban gazdag saláta!
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Nyers ételek
Szerző:
Lisa Mrose Horst Weibelzahl Marga Zobel
Kiadás:
Budapest, 1982
Kiadó:
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
188 p.
Kötésmód:
karton
ISBN:
9632314042