Egy értékes kalauz a sajtok világába, segítség az ízlésnek, az alkalomnak megfelelő sajtok megfelelő kiválasztásához. Lágy, friss, natúr, félkemény, kemény, kékpenészes és különleges sajtok, a készítési eljárások sokfélesége ismerhető meg egy igazi ínyenc szakértő segítségével. Több mint 300 féle különleges és finom sajt a világ minden tájáról, színes leírásokkal az ízek, a készítés, alak és állag változatosságairól. Tanácsok és tudnivalók a sajtok kiválasztásáról és felszolgálásáról, a tökéletes sajttál összeállításáról, a bor és a sajt párosításairól.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Sajtok nagy könyve. Hogy jobban értékeljük és élvezzük a sajtokat a nagy, képes sajtlexikonnal
Szerkesztő:
Friederich-Wilhelm Ehlert Heinrich Mair-Waldburg Christian Teubner
Kiadás:
h. n., 1995
Kiadó:
Kategóriák:
Terjedelem:
255 p.
Méret:
25 x 35 cm
Kötésmód:
karton
ISBN:
963855150x