„Ezen kis könyv összeállítása, megírása hosszú évek munkája. A vendéglátó főiskolásokkal kirándulva sokféle étel készítését próbáltuk ki a szabadban. A hétvégi ház épített, hordozható, nyitott és zárt tűzhelyei, az otthoni kert, s a benne termő zöldségek, saláták, gyümölcsfélék sokasága tálcán kínálta a kísérletezés és fotózás lehetőségeit. Az országot járva mindenütt gyűjtöttem az újat, az érdekes készítési módokat. Egyre több nyersanyag felhasználását ismertem meg, s talán ezért került több olyan étel leírása is e könyvbe, amelyeket magunk is megtermelhetünk és amelyek elkészítése a hétvégi ház konyháját igénylik.”
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Csizmadia László: Sütés-főzés a szabadban és a hétvégi házban
Kiadás:
Budapest, 1984
Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
191 p.
Kötésmód:
karton
ISBN:
9632213114