GAZDASÁG / Gazdaság vegyes kategória termékei
Szénsavas üdítő italok

Szénsavas üdítő italok

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Gazdaság vegyes Kereskedelem Élelmiszeripar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

223 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

96323201404

tartalom:

˝COLA!...MÁRKA!...TRAUBIL...TONIK !... A rádió és a tv, a filmvásznak, plakátok és fénycsövek hirdetései minden percben új információt szállítanak, és szinte fel sem tűnik, hogy ezek között milyen sok a különböző márkájú üdítő italok fogyasztására buzdító reklám. Hol van már a "Bambi-korszak", amikor a "Pancsoló kislány", a kicsik és nagyok egykori slágere, üdítőital-gyártásunk szinte egymagában álló cégérét jelentette? Az üdítőital-fajták megsokasodtak és helyet kaptak táplálkozásunkban. Természetessé vált, hogy az étkezést az üdítő nyitja meg vagy zárja le. Egyes speciális fajtákkal már a cukorbetegek, diétázók igényeit is kielégíthetjük, de frissítő, üdítő hatásáért munka vagy tanulás közben is fogyasztjuk, s gyakran megkívánjuk a nyári kánikulában. Alkoholmentessége lehetővé teszi, hogy az autóvezetők útközben is szomjukat oltsák vele. Ital már bőven van, de szakkönyv ipari előállításáról még nincsen. Ezt a hiányosságot most pótoljuk. Részletesen megismerjük a gyártástechnológia műveleteit és gépeit az alapanyag készítésétől egészen a palackozásig, illetve az automata poharazásig. Az üdítő ital gyártása nem valósítható meg magas szinten csupán a jó berendezésekkel. Gondot kell fordítani az üzem tisztaságára, a minőség folyamatos ellenőrzésére, a terméknek és környezetének megfelelő mikrobiológiai állapotára, amiért is ezekről külön szó esik. A kész italt el kell juttatnia fogyasztókhoz. A kereskedelmi forgalmazással kapcsolatos marketing tevékenység nagyban befolyásolja a termelés eredményességét. Ennek ismertetése nélkül nem kaptunk volna teljes választ arra, hogy mi mindennel kell az üdítő italt gyártó vállalatnak foglalkoznia a siker érdekében.˝ (A szerkesztő)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!