tartalom:
"A szerzők a már meghonosodott zöldségnövényeken kívül szeretnének kedvet csinálni a nagyszámú trópusi és egyéb zöldségkülönlegességek termesztéséhez. Részletesen ismertetik a hazai hasznosítással kapcsolatos legújabb vizsgálatok eredményeit, a termesztés t echnológiáit, a fajtatípusokat, a fajtákat, valamint a különlegességekből készíthető ételeket.
Az átdolgozott kiadásban 16 új fajta kerül bemutatásra. Ezek a következők: zöldségparéj, kerti zsázsa, gumós édeskömény, vajrépa, lestyán, csicsóka, kasszáva, tehénhorsó, szárnyas bab, chayote keserűtök, mungó bab, lima bab, édesburgonya, cukkini és szivacstök.
Az elterjesztés, az új ízek megismertetése és elfogadtatása nem könnyű, de nem megoldhatatlan feladat. Ezt tűzték ki célul a könyv szerzői."
Ár:
nincs raktáron, előjegyezhető