MŰVÉSZET / Színház kategória termékei
Kulisszák nélkül. Beszélgetések a színházról

: Kulisszák nélkül. Beszélgetések a színházról

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Népművelési Propaganda Iroda

Kategóriák:

Színház

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Szkénetéka

Terjedelem:

164 p., 8 tbl.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635622678

tartalom:

˝Sorozatunk új kötetében Mészáros Tamásnak a Színház c. folyóiratban, illetve a Kritikában és a Mozgó Világban megjelent interjúit gyűjtöttük egybe. Mészáros a legfiatalabb kritikusi generációkhoz tartozik. Érdeklődése, megközelítési módja összetéveszthetetlenül egyéni; a művészi, esztétikai problémákat a színházi üzem, az intézményes működés oldaláról vizsgálja, mindenekelőtt a színház társadalmi közművelődéi hatékonyságára kíváncsi. Hogyan látják színészek a helyzetüket a jelenlegi társulati típusokban? Mennyiben járulnak hozzá a színházi műhelyek, új sajátos profilok kialakításához? Mi a dramaturg, az író viszonya a színházhoz? Hogyan tájékozódik a néző, hogy funkcionál a közönségszervezés - ezekre a kérdésekre keres Mészáros őszinte feleletet együtt gondolkozva interjú alanyaival, akik között ott találjuk Ruttkai Évát, Darvas Ivánt, Gobbi Hildát, Dayka Margitot, Bodrogi Gyulát, Kozák Andrást, Haumann Pétert, Psota Irént, Törőcsik Marit, Komlós Jánost, Székely Gábort, Ruszt Józsefet, Gyurkó Lászlót, Marton Lászlót, Páskándi Gézát.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!