MŰVÉSZET / Színház kategória termékei
Magyar játékszín

: Magyar játékszín

Kiadás:

Budapest, 1944

Kiadó:

Magyar Élet

Kategóriák:

Színház Dráma

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

215 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

A Magyar Játékszín első kötetének második kiadása bizonyítja, hogy mind többen leszünk, akik hiszünk abban, hogy az egészségesebb és magasabbrendű játékkultúra kialakul, kifejlődik nálunk. Mind többen leszünk, akik jól tudjuk már, hogy mint a zenében, ugyanúgy a játékkultúrában és szellemi létünk minden területén érvényesíteni kell az eddig mesterségesen háttérbe szorított, elnyomott sajátosságainkat, mert csak így tudjuk életünket helyesen és a jövőre is érvényesen átalakítani. Munkánk eddigi gyakorlatából azt látjuk, hogy ez az új irányú műkedvelés cselekvő- és közösségi szellemű ifjúságot nevel. Tudjuk, hogy ez nem a mi munkánk érdeme, hanem azoké a szellemi javaké, melyeket munkálunk, vagy munkánkhoz alapul vettünk. A cselekvő és közösségi szellemet ezek a javak sugározzák magukból. Valljuk, hogy ezek a szellemi javak a magyar nép, a magyar dolgozó ember felemelkedéséért voltak és vannak, és hisszük, hogy ezek segítségével a mi munkánk is népünknek a szellemi létben s ezen át az életben való érvényesülését szolgálja.

leírás:

Borítója elválik a könyvtesttől.

Állapot:

megviselt, sokat forgatott példány

Ár:

700 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!