MŰVÉSZET / Színház kategória termékei
Művészbejáró

: Művészbejáró

Kiadás:

Budapest, 1964

Kiadó:

Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Színház

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

497 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Fél évszázad élményanyagát formálja rövidebb-hosszabb portrékká, kis esszékké, karcolatokká az író, aki sok különféle írói vállalkozás után most, 77 esztendős korában fogta kötetté e tapasztalatokban gazdag élet emlékeit. Nem életrajz ez a kötet, pontosabban szólva nem szó szerint az. Inkább az író találkozásainak története s e történetekben színházi embereké, rendezőké, színészeké, drámaíróké a főszerep - nem a Művészbejáró szerzőjéé. Ötven esztendő a magyar színház világában, személyes vallomás ennek az ötven évnek emlékeiről, de a személyes jellegű emlékezéseknek is - gyakran - dokumentum értéke van. A tanú tesz itt emlékező vallomást: szubjektív hangja a valóságnak nyit utat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!