TUDÁSFORRÁSOK / Szótár kategória termékei
Művészeti szótár

Művészeti szótár

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Szótár Művészettörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

284 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631343251

tartalom:

"Mondd, lehetséges függönyfal egy organikus épületnél?" - "Ez nem lehet litográfia, hiszen színes!" - "Vajon a tempera- vagy az olajfestészet a régebbi technika?" Ugye, jól el tudunk képzelni ilyen és ezekhez hasonló kérdéseket, megállapításokat művészetről, építészetről folytatott beszélgetések során? Hiszen nem csak a tájékozatlan, hanem a művészet iránt élénken érdeklődő is lépten-nyomon kerülhet olyan helyzetbe, amikor nem tudja pontosan, hogyan hívnak valamit, vagy mit takar egy-egy fogalom. Könyvünk nekik kíván segíteni azzal, hogy felkészülhetnek ezekre a helyzetekre vagy utánanézhetnek kétségeiknek. Több mint harminc éve nem jelent meg hasonló teljességre törekvő művészettörténeti kiadvány. A magyar könyvkiadás régi adósságát törleszti tehát a mintegy 3000 címszót, terminusok, szakkifejezések, művészcsoportok, irányzatok magyarázatát és leírását tartalmazó Művészeti szótár.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!