TUDÁSFORRÁSOK / Tankönyv kategória termékei
Hegesztő szakmai ismeret 1.

: Hegesztő szakmai ismeret 1.

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Tankönyv Műszaki vegyes Fémmegmunkálás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

292 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963161915x

tartalom:

"A tudomány és a technika állandó fejlődése az egyes iparágakban, de az egyes szakmákban is alapvető változásokat idézett elő. Az automatizálás és a gépesítés szintjének növekedése ma már rövid idő alatt megváltoztatja a műszaki felszereltség színvonalát, miközben a technológiai folyamatokat megújítja, amelynek eredményeként az egyes szakterületek differenciálódnak vagy integrálódnak. Mindez szükségessé és létfontosságúvá teszi, hogy az egyéni munkavállalók minél felkészültebbek legyenek és gyorsabban tudjanak alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. A változások természetszerűleg a hegesztő szakmát is érintették és a megemelt követelmények a hegesztő szakmunkásokra is érvényesek. A Hegesztő szakmai ismeret 3 című tankönyv ezen igényekhez igazodva a hegesztő eljárások (1. táblázat) közül a védőgázos hegesztésekkel, a fedettívű hegesztéssel, a salakhegesztéssel, a plazmatechnológiákkal, a különleges hegesztések egy nagy csoportjával és az ellenállás hegesztések családjával stb. foglalkozik. A felsorolt eljárásokkal való hegesztések egyes területei szintén minősítő vizsgához vannak kötve, amit az iskola eredményes befejezése után, felnőtt korban lehet megszerezni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!