TUDÁSFORRÁSOK / Tankönyv kategória termékei
Hídépítés. Hídszerkezetek számítása

: Hídépítés. Hídszerkezetek számítása

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Tankönyv Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

331 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A hídépítési és fenntartási szakos üzemmérnök hallgatóktól elvárjuk, hogy a gyakorlatban alkalmazott hídszerkezetek számításáról egységes, átfogó képük legyen és a legfontosabb szerkezetek számítását végre is tudják hajtani. Az ezen jegyzetben levő anyag célja ennek megfelelően az, hogy a hídszerkezetek tervezéséhez, számításához szükséges alapvető ismereteket összefoglalja és a gyakorlati alkalmazáshoz szükséges útmutatást megadja. A fenti célkitűzéssel összhangban az egyes számítási eljárások tárgyalása során csak azoknál a szerkezeteknél közöltcink elméleti levezetéseket, melyeknél a szerkezetek erőjátékát csak ily módon lehet mélyebben megismerni. A hallgatóktól a vizsga alkalmával a részletes elméleti levezetéseket nem követeljük meg, de a jegyzetben tárgyalt szerkezetek erőjátékának lényegét, az egyes szerkezetek vizsgálati szempontjait és a legfontosabb vizsgálatok gyakorlati végrehajtásának menetét minden hallgatónak ismernie kell. A jegyzetben található táblázatokat, a Függelék számpéldáit és a tervezési segédlet anyagát a fentiekben vázolt gyakorlati tudnivalók minél jobb elsajátítása érdekében készítettük el. Az ismertetett tananyag vasbeton közúti hidak számítására vonatkozik, az acélszerkezetű hidak vizsgálatával az Acélszerkezetek c. tárgy foglalkozik."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!