FÖLDRAJZ / Távol-Kelet kategória termékei
Rendőr voltam Kambodzsában avagy élet és halál Pol Pot országában

: Rendőr voltam Kambodzsában avagy élet és halál Pol Pot országában

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Aranyeső Kiadó

Kategóriák:

Távol-Kelet Útleírás Kriminalisztika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

239 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638584459

tartalom:

"Hat óra hét perckor két hatalmas robbanás remegtette meg a házunkat. Én a vécékagylót átölelve, a fürdőszoba kövezetén hasalva, lehunyt szemmel imádkoztam. Szóltam Andrásnak, hogy fordítsa felém a kamerát, és vegye fel a családomnak szánt, talán utolsó üzenetemet. Ha velem valami történne, ha nem élném túl a támadást, akkor legalább kamerán keresztül el tudjak búcsúzni tőlük. Doki egyre csak nyugtatott. - Meglátod, megússzuk, eddig mindent megúsztunk! - mondta. De én szinte nem is hallottam, hogy mit mond, és férfiasan bevallom, akkor ott, abban a pillanatban halálfélelmem volt. Nem kívánom senkinek, hogy hasonló szituációba kerüljön. Nem tudtam másra gondolni, csak a családomra, eddigi szép életünkre. Kavarogva pörögtek le szemem előtt az együtt töltött szép emlékek képei, és egyre csak azt mondogattam magamban: túlélni, túlélni, túlélni!"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!