FÖLDRAJZ / Térkép, atlasz kategória termékei
Újkori egyetemes történet 1789-1918

: Újkori egyetemes történet 1789-1918

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Térkép, atlasz Egyetemes történelem Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

295 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631806103

tartalom:

"A kötet célja a nagy francia forradalomtól az első világháború végéig terjedő időszak legfontosabb, térképeken is ábrázolható gazdasági és politikai eseményeinek bemutatása. A magyar nyelvű történeti irodalomban úttörő vállalkozás egész oldalas térképvázlatokon és a hozzá tartozó magyarázó szöveg kíséretében ismertet meg a nagyobb forradalmak színhelyeivel, a fontosabb hadjáratokkal és a modern Európát formáló területi változásokkal. Tematikája kiterjed a korszak minden jelentős egyetemes történeti kérdésére, Észak- és Dél-Amerika fejlődésére, Ázsia és Afrika gyarmatosítására, Ausztrália benépesítésére. A kísérő szöveg kiegészíti a vázlatokon bemutatott kérdéseket és segít a nagyobb összefüggésekbe beágyazni őket. A kiadvány elsősorban egyetemi hallgatók számára készült."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!