ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Gyógyító szeretet. Ideg- és lelkiterápia

: Gyógyító szeretet. Ideg- és lelkiterápia

Kiadás:

Pusztaszabolcs, 1992

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Természetgyógyászat Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

88 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9634008178

tartalom:

˝Természetgyógyászattal kapcsolatos előadásaimat három fő csoportra szoktam felosztani; táplálkozástan, hidro-geoterápia, ideg-lelkiterápia. Meglepő volt részemre, mikor fiatalok kérték; Katalin, ezt is írja meg, erre talán nagyobb szükség van mint a táplálkozástanra! Mindig felvetődik a kérdés: mikor kell kezdeni az ideg-lelkiterápiát. A válaszok különbözőek, de szüleinknek már születésünk előtt kellene erre gondolniuk. A Gyógyító szeretet című könyvsorozat első részével foglalkozik e kis könyv. Hogyan készüljünk gyermekünk fogadására, első éveiben mennyire vágyik szeretetünkre! Szeretettel minden gyógyítható! A szeretetben mindenre van erő! Idő! türelem, kitartás! Itt, Brazíliában újból szívemből átéreztem - átéltem! - Pál apostol szavait: - Szeretetben nincsen félelem! Mert mikor a természetgyógyász felkért az AIDS-betegek masszírozására, egy pillanatra meglepődtem, de mentem, s masszíroztam őket!˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!