ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Kézmasszázs. A tökéletes egészség kulcsa

: Kézmasszázs. A tökéletes egészség kulcsa

Fordító:

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Top Trading Hungary Kft.

Kategóriák:

Természetgyógyászat Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

375 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A kínai orvosok már több évszázaddal ezelőtt feltalálták az akupunktúrát, és egy ehhez hasonló gyógyítási mód a mai Pakisztán területén is elterjedt. A nyugati orvosok viszont csak a 20. század elején fedezték fel a maguk számára a régi keleti gyógyítási technikákat. Ezeket tökéletesítve dolgozták ki a reflexológiát (vagy másképpen a nyugati típusú akupunktúrát). Ma már a reflexológia hatásos fegyvernek bizonyul a fizioterapeuták kezében, és általában a gyógyítás minden területén. Talán éppen a reflexológia úttörőmunkája bátorította Elizabeth Kennyt abban, hogy kidolgozza a saját technikáját a gyermekparalízis gyógyítására , amellyel a hivatalos orvosi körök makacs tiltakozása ellenére világszerte nagy elismerést vívott ki a maga számára. Mint orvos és tudós egy valamit nagyon megtanultam: mindig meg kell maradni szerény és kíváncsi tanulónak. Ennek következtében Mildred Carter és a hozzá hasonló úttörők, akik elszántan, de szerényen igyekeznek a gyógyítás művészetének nagy titkait feltárni, tiszteletteljes figyelmet érdemelnek. (Z. Hussein, orvos, Pakisztán)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!