ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Szent Hildegard gyógyításai. Receptek az egészséges élethez; Gyógyítás harmóniában a természettel; Az életerő megőrzése; Tanácsok az öngyógyításhoz

: Szent Hildegard gyógyításai. Receptek az egészséges élethez; Gyógyítás harmóniában a természettel; Az életerő megőrzése; Tanácsok az öngyógyításhoz

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Természetgyógyászat Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

118 p., 2 tbl.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635470622

tartalom:

Az 1098-ban született Hildegard - nevezik őt manapság bingeni Hildegardnak, "Hildegard von Bingen"-nek is - 1000 év után feltámadt. A 20. század már tudja, Hildegard lehetett az első orvosnő Európa történetében. A "Klosterfrau", ahogyan a német kultúrtörténet őt számontartja, 1179-ben halt meg a Bingen melletti Benedek-rendi kolostorban, amelyet ő alapított. "Látomásos" gyógyító volt: minden élőlény helyét kell megkeresni a természet egészében, és akkor mindenki megtalálja a csak rá szabott feladatot. Vagyis a gyógyulás folyamatához nem elég az egészséges táplálkozás, a stressz feloldása, a higiénia és a betegség megelőzése: a lelki karbantartás ugyanúgy kell! A középkorban, amikor kortársai a világot csak a nyomorúság völgyének tekintik, Hildegard a teremtés szépségéről, a természet isteni voltáról is beszél. Gyógyításairól számos könyvet adtak már ki. Ajánljuk szíves figyelmükbe.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!