ORVOSI / Természetgyógyászat kategória termékei
Út a lelki egyensúlyig. Gyógykezelésem Bach virágterápiával

: Út a lelki egyensúlyig. Gyógykezelésem Bach virágterápiával

Kiadás:

Szeged,

Kiadó:

Bach Bt.

Kategóriák:

Természetgyógyászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

137 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9634009700

tartalom:

˝Rajda Cecília ˝Út a lelki egyensúlyig˝ című természetgyógyász könyvével Bach doktor virágterápiájának gyakorlati alkalmazását adja mindazoknak az embereknek a kezébe, akik a mindennapos küzdelemben ért lelki sérüléseket önmaguk megismerésével és a könyv segítségével saját maguk gyógyítására és lelki békéjük megteremtésére tudják fordítani. A lelket kell gyógyítani, hogy egészséges légy, mert a lélek és a személyiség közötti szakadás az egység ellen, az egész ellen hat és konfliktust, betegséget okoz - tartotta Bach doktor. Ismerd meg önmagadat és légy egészséges! Teremts testi-lelki-szellemi összhangot! E háromnak az egysége az egészség és a boldogság! Az egészséges ember le tudja küzdeni a félelmet, bizonytalanságot, nem lesz magányos, magába zárkózott, túlérzékeny, reálisan tudja megítélni saját helyzetét, erejét, nem veszti el önbizalmát, megtalálja magát. Ha valaki túlhajszolt, kimerült, fáradt, kétségbeesett, magányos, depressziós és gyakran elveszti erejét és önbizalmát, a könyv segítségével meggyógyíthatja magát, új erőt meríthet az energiát átadó virágok kivonatából álló gyógyír segítségével és elégedett, boldog, önmagát, lelki, békéjét megtaláló, alkotó emberré válik.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!