FÖLDRAJZ / Útleírás kategória termékei
Granadától Segoviáig

: Granadától Segoviáig

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Útleírás Művészettörténet Spanyolország

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

129 p., 60 t.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631310132

tartalom:

Ez a könyv egyszerre útikönyv és művészettörténeti szakmunka. Egy magyar újságírót meghív Spanyolországban élő testvére, a jónevű fényképész. Az újságíró azonban nemcsak riporter, hanem költő és műfordító is, a spanyol kultúra lelkes rajongója és tájékozott népszerűsítője. Útjuk a spanyol történelem fényes emlékű városain és tájain, Madrid sugárútjain, Toledo templomain, Granada forró vidékén és az Escorial hűs termein vezet. Az olvasó egyre többet tud meg a spanyol művészet és kultúra múltjáról, de ugyanakkor a jelen kuriózumairól is, mint a kisvendéglők különleges csemegéinek elkészítési módja, vagy a történelem-ottfelejtette magyar "királyi" követ. A könyvet Juan Gyenes művészi felvételei és a spanyol Idegenforgalmi Hivatal által nagylelkűen rendelkezésünkre bocsátott színes és fekete-fehér képek kísérik, bemutatva mindazt a szépséget és varázst, amit Reményi Gyenes István leír.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!