SPORT ÉS PASSZIÓ / Vadászat kategória termékei
A vadászat kézikönyve

A vadászat kézikönyve

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Vadászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

650 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A vadászati kézikönyv több mint negyven szerző aktív bevonásával készült. Elsajátíthatók belőle mindazok az ismeretek, amelyeket a vadászatról, a vadgazdálkodásról, az egyes vadfajokról és az ezekhez kapcsolódó valamennyi résztémáról elsősorban a vadászlőfegyverek használóinak kell tudniuk. Megismerhetik hazánk évszázados vadászati adottságait, azok alakulását napjainkig, valamint azt is, hogy az adottságokkal miként éltünk és gazdálkodtunk az elmúlt századok során. Megismerhetik őshonos és telepített vadfajainkat, a nálunk dívó vadászati módokat, ugyanakkor betekintést nyernek korszerű vadgazdálkodásunkba is. A vadászlőfegyvereket igen nagy szakmai alapossággal ismertető részben, továbbá a vadászat közismert etikai követelményeiről, vadászati oktatásunkról, vadászati jogszabályainkról és rendelkezéseinkről, valamint a trófeák bírálati módszereiről és kikészítéséről szóló fejezetekben a könyv szakavatott írói ugyancsak részletes tájékoztatást nyújtanak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!