SPORT ÉS PASSZIÓ / Vadászat kategória termékei
Vadászként a csúcsokon I-II. kötet

: Vadászként a csúcsokon I-II. kötet

Kiadás:

h. n., 2006

Kategóriák:

Vadászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

241 p., 182 p., ill.

Kötésmód:

nyl

ISBN:

9638676469

tartalom:

"Ez a könyv többféle értelemben is csúcsokról szól - messzi vidékek, idegen tájak titokzatos, sokszor nehezen elérhető csúcsairól, egyben egy kiemelkedően sikeres vadászélet kimagasló állomásairól, eseményeiről. Maga a kiadvány is a maga nemében egyfajta csúcs, afféle (vadász)könyvészeti unikum: díszdobozban tálalt két kötetben, több mint négyszáz oldalon, mintegy másfélszáz, a benne leírt események helyszínén készült színes fotóval, továbbá grafikákkal és térképekkel kiegészítve taglalja és beszéli el a földkerekség legritkább, legnehezebben kézre keríthető hegyivad-fajainak, illetőleg ezek múltjának, jelenének, azonfelül nem utolsósorban elejtésének a történetét. Sajátos egzotikumának töménysége akár a jóféle whiskyé: az "extra" minőségű vadászatok kedvelői bízvást megrészegülhetnek tőle. Szerzője, Hidvégi Béla, a közismert magyar világjáró vadász, a Safari Club International örökös tagja és többszörös díjazottja, az SCI magyar tagozatának elnöke életre szólóan elkötelezte magát a nagyvadvadászat legmagasabb rendű, egyben legnagyobb kihívást és erőpróbát jelentő válfaja, a hegyi vadászat mellett. Első, a Vadászálmok birodalmában című, nagy sikerű - három nyelven megjelent - munkája után, ezúttal Kínába, Mongóliába, Pakisztánba, Közép-Ázsia, a Közel-Kelet és Európa több országába, a világ leghatalmasabb hegységeibe, a Pamír, az Altaj, a Himalája, a Karakorum és a Hindukus körzetébe, a Kaukázusba, az Alpokba, a Pireneusokba, a Toros-hegységbe és más vadregényes magashegyvidékekre kalauzolja olvasóit." Gellér Tibor

leírás:

Közös dísztokban.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!