VALLÁS / Vallás vegyes kategória termékei
Az élő fény árnyéka. Világvallások, ezotéria, filozófia, pszichológia és bingeni Hildegard túlvilágképe

: Az élő fény árnyéka. Világvallások, ezotéria, filozófia, pszichológia és bingeni Hildegard túlvilágképe

Kiadás:

Kőröspatak, 1997

Kiadó:

Kőröspatak Kiadó

Kategóriák:

Vallás vegyes Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

340 p., 4 tbl.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630486814

tartalom:

˝A szerző kutatóorvosként működött, a tudományok doktora, Akadémiai-díjas, fő-igazgatóhelyettes, címzetes egyetemi tanárként ment nyugdíjba, hogy második szakmájában, a pszichológia és valláslélektan terén tevékenykedjen tovább. Nem kezdőknek írta ezt a könyvet. De aki már szellemi kereső egy ideje, annak hasznos irányjelző lehet ez az összehasonlító és értékelő összefoglalás, amely gyakorlati utakat is bemutat a jungi individualizációtól a tarot meditációjáig. Alapvetően új az Ezoterikus kereszténység című fejezet. Az újra felfedezett 12. századi látnok, a "teuton prófétanő", a "rajnai szibilla", bingeni Hildegard 17 vízióját színes képekben tárja a magyar közönség elé. Összefüggő értelmezésükkel eleven, színes és felfogható túlvilágképet vetít az olvasó elé. Jövőnk főbb stációit is felvázolja és szemlélteti az Apokalipszist ábrázoló angers-i gobelin képek segítségével. Kelet és Nyugat szellemi üzenetét ötvözi a könyv annak érdekében, hogy korszerű, de az örök igazságokhoz hű világkép kialakításához segítsen hozzá. Áttanulmányozása évtizedes egyéni keresőmunkától és sok tévelygéstől kímélheti meg az olvasót.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!