VALLÁS / Vallás vegyes kategória termékei
Szellemi nyár. A szellemi nevelés felsőbbfokú iskolája: az Élet valóságáról és annak éléséről II.

Szellemi nyár. A szellemi nevelés felsőbbfokú iskolája: az Élet valóságáról és annak éléséről II.

Kiadás:

Mosonmagyaróvár, 1968

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Vallás vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

173 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"A kinevelés azon folyamata indul meg ezen mód alapján, amely elöl senki el nem zárkózhat, akár földi, akár szellemi síkon éljen is. A fokozatokat emberi értelemmel meghatározni nem lehet, csak az érzékelhetőség, a tudatos szellemi áthatás, a külső-belső figyelem adhat mértéket arra nézve s mennyi teremtő erő képes a lelkekben felszínre jutni - és e felszínre törő erők kifejtése tesz bizonyságot arról, ki mire használta fel erőit. De nem volna helyénvaló megelégedni azzal, hogy bennetek különböző érzelmek és azok képei jutnak életre, ha azok csak a magatok szűk világára korlátozódnának. Az Isteni Szeretet minden időben és minden körülmények között "MEGVÁLTÁSI FOLYAMAT " tehát annak megfelelően kell a valóságban megmutatkoznia. Mi az, hogy a "valóságban megmutatkozni"? Azt jelenti, hogy a rajtunk kívül álló világ is érzékelni tudja azt, amit mint szellemi erőt magunkban hordozunk. Így van - mivel szellemiről van szó, a szellemnek megfelelő kifejezési mód szükséges. Azért ezúttal meg kell mutatni a szellem erejét, világosságát és használni kell az emberek által gyakorlatilag követhető kifejezést, hogy ezáltal minden szellemi dolog egyszerűvé, könnyen felfoghatóvá váljék... A most következő kérdés-felelet gyakorlati mód. Az ember szelleme, lelke felel a feltett kérdésekre úgy, ahogy a szellemben már megérett az isteni talaj. Ez bizonyítja azt, milyen közösségben él az ember szelleme az "ŐS-SZELLEMMEL", mert annak megfelelően tudja megvilágítani az ember számára a szellem dolgait. Ez az a Szellem, aki az embert minden igazságra elvezeti. S ez az a Szellem, aki bizonyságot tesz az emberről ekként szólva: "EZ AZ ÉN SZERELMES FIAM, AKIBE: KEDVEM TELLIK!" Az ember visszatért Teremtőjéhez, Atyjához, Mesteréhez A további útja attól függ, mennyiben marad meg az elért Rendben és Szeretetben. A szellem feleleteinek e teljes, megcáfolhatatlan igazságot kell tartalmaznia, hogy út legyen minden igaz-szívű lélek számára a kiteljesedéshez. Az ember is ezúttal tanulja meg saját szellemétől az örök igazságokat. Ez a Szellem és a lélek párbeszéde, amit mindig úgy érzékeltél, mintha Az ember harmadik személyt képezett volna. Lássuk, mint tanít az ember szelleme az Isteni vonalon! Legyen az erő áldássá, minden lélek számára! Ámen." Előszó

leírás:

A könyv mérete: 21 × 30 cm.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!