MŰSZAKI / Vasút kategória termékei
A vasúti technika kézikönyve I. kötet

A vasúti technika kézikönyve I. kötet

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1975

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Vasút

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

906 p., 13 tbl.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631006530

tartalom:

A kétkötetes kézikönyv mintegy 70 kiváló elméleti és gyakorlati szakember sokéves munkájának eredménye, amelyben az Olvasó szinte hiánytalanul megtalálhatja a vasúti közlekedés műszaki-gazdasági ismeretanyagát. Jelentőségét növeli, hogy a hazai szakirodalomban ilyen könyv, amely az egész területet átfogja, még nem készült. Segítségével lehetővé válik, hogy a különböző szolgálati ágakban szűkebb területre specializált szakemberek megismerjék a kapcsolódó munkaterületeket, ami feltétlenül szükséges az alapvető cél: a modern, magas szolgáltatási színvonalat nyújtó, egyre jobban automatizált üzemű vasút megteremtéséhez. Az első kötet három fejezetre tagolódik, amelyek közül az 1. fejezet a főbb vasúti alapfogalmakat, a vasút fejlődéstörténetét, és földrajzát, valamint hazai és nemzetközi szerepét ismerteti. A 2. fejezet a vasúti pálya, az állomások, a magasépítmények, a hidak és a különleges vasútak témakörét foglalja össze. A 3. fejezetben - a kötet legterjedelmesebb részében - a vasúti járművekkel ismerkedhet meg az Olvasó.

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!