MŰVÉSZET / Zene kategória termékei
Bartók élete és művei

: Bartók élete és művei

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Grill Károly Könyvkiadóvállalata

Kategóriák:

Zene Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

144 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Bartók Béla életét és műveit mutatja be ez a könyv egyszerű és világos eszközökkel. A nagyszerűt és csodálatost csak a legkeresetlenebb módon lehet igazán felfogni és megérteni. E könyvnek küldetése van. Az, hogy a legszélesebb rétegekben is elterjessze a Bartók-kultuszt, megkedveltesse az ő kétségtelenül hatalmas súlyú és világraszóló művészetét és megmagyarázza a tudomány és széptan eszközeivel annak értékét. A magyar géniusz Bartók személyében olyan csodálatos értékkel ajándékozta meg a világot, melynek jelentősége és súlya évszázadokra alakítja majd a zene útját és irányát. Korszakot zárt le és korszakot nyit Bartók. Ezt van hivatva megmutatni ez a könyv, nagyoknak, kicsiknek, ép úgy a képzett zenészeknek, mint a zenéhez nem értőknek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!