TERMÉSZETTUDOMÁNY / Zoológia kategória termékei
A Kárpát-medence nappali lepkéi 1. rész

: A Kárpát-medence nappali lepkéi 1. rész

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület

Kategóriák:

Zoológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

183 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630496399

tartalom:

"Ez a legelső olyan magyar könyv, amely kizárólag a Kárpát-medence nappali lepkefaunájával foglalkozik. Az első rész négy család (pillangófélék, fehérlepkefélék, boglárkalepke-félék és mozaiklepke-félék) képviselőit tárgyalja. Szöveg. A könyvben 91 faj meghatározását segítő leírás olvasható, ismertetve a lepkék típuslelőhelyét, általános és kárpát-medencei elterjedését, változékonyságát, élőhelyét és biológiáját. Illusztrációk. A lepkék 12 színes táblán láthatók. Egyes esetekben a határozást fekete-fehér szövegközi ábrák is segítik. A színes táblákat Pál János készítette, aki számos Magyarországon és külföldön megjelent szakkönyv, tudományos munka és hazai népszerűsítő természetrajzi kiadvány illusztrátoraként ismert. Mindketten a Magyar Természettudományi Múzeum Állattárának munkatársai."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!