FÖLDRAJZ / Afrika kategória termékei
A Szahara lelke. Utazás Algérián és Tuniszon keresztül

: A Szahara lelke. Utazás Algérián és Tuniszon keresztül

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1925

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Afrika Útleírás

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Modern utazók, felfedezők könyvtára

Terjedelem:

232 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Amidőn visszatekintek Algérián és Tuniszon át tett utazásomra s midőn rendezem jegyzeteimet e kötet számára, - azokat a jegyzeteket, melyeket szállodákban, hivatalos helyiségekben, kis kocsmákban, útszéli mór kávéházakban és vásártereken, koldusok és kalózok utódai közt, palotákban, berberek, kabilok és arabok házaiban, sátraiban és kunyhóiban, a mecsetek előtt vetettem papírra vagy dolgoztam ki, vagy pedig vadászkirándulások közben a síkságon vagy a Dsudsura hegycsúcsai között, római vagy föníciai romok között vagy a Szahara végtelen sivatagain - most érzem, milyen nagy hálával tartozom egyeseknek tanácsaikért és útbaigazításaikért. Ezt érezve, nagy öröm számomra, hogy köszönetet mondhatok mindazoknak, akik segítettek nekem s főleg, hogy kifejezhetem őszinte hálámat a vendégszeretetért, kedvességért és barátságért, amelyben részesített Steeg szenátor, Algír kormányzója és az ő főtitkára M. Dubieuf, M. de Castillion St. Victor, a francia miniszter Tuniszban, M. Charles Courtin, a Maillot kerület kormányzója és a kis lengyel kolónia tagjai, élükön a konzul, M. Arséne Antoine Rosée. Varsó, 1925. Ferdinand Ossendowsky"

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!