FÖLDRAJZ / Afrika kategória termékei
Az idegenlégió karavánja

: Az idegenlégió karavánja

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Dante Könyvkiadó

Kategóriák:

Afrika Útleírás Életrajz

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A világ körül

Terjedelem:

212 p., 9 tbl.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A franciák afrikai idegenlégióját valóságos legendakör veszi körül: rettenetes éghajlat, nehéz és veszedelmes szolgálat, embertelen bánásmód, sötétmultú legénység... Fritz Ohle könyvének az a legfőbb érdekessége, hogy uj színeket ad a titokzatos idegenlégió és a titokzatos Afrika képéhez. Az idegenlégió német-származású hadnagya veszedelmes kirándulásra indul Afrika ki nem kutatott területeire, vad arab és fekete törzsek közé. Hatvan legionáriusból álló karaván készül fel, hogy kikutassa a Tuat-ot s tizenketten térnek vissza: a többit elpusztította az elviselhetetlen nappali forróság s a még elviselhetetlenebb éjszakai hideg, vagy a sóstavak mérges kigőzölgése. Természettel, vadállatokkal és fanatikus lázadókkal harcolva teszi meg hallhatatlanul érdekes földrajzi és néprajzi felfedezéseit az idegenlégió rettenthetetlen karavánja.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!