FÖLDRAJZ / Afrika kategória termékei
Elefántok között Botswanaban. Útinapló 1993. június 3.-június 22.

: Elefántok között Botswanaban. Útinapló 1993. június 3.-június 22.

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Orient+ Kft.

Kategóriák:

Afrika Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

209 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630471388

tartalom:

˝1993-ban csodálatos szafarin vettünk részt feleségemmel: Botswana vadban leggazdagabb vidékeit jártuk be. Az esetek zömében a szabad vadonban sátoroztunk, két hétig szoros kapcsolatban éltünk a természettel, az állatokkal. Egyetlen fatörzsből faragott lélekvesztővel (mokoróval) kalandoztuk be az Okavango mocsárvilágát, terepjáróval jártuk be a Moremi és Chobe Nemzeti Parkokat. Hajókáztunk a Zambezin, repültünk a világ egyik legszebb vízesése, a Victoria Falls fölött. Az autós, gyalogos, mokorós cserkészutak során olyan vadparadicsommal ismerkedhettünk meg, mint amilyennek Széchenyi Zsigmond ábrázolta a hatvan évvel ezelőtti Kelet-Afrikát. Egyszer törpeként álltunk öt lépésnyire hat tonnás, magányos elefántbika előtt, másszor a terepjáróval alig tudtunk utat törni Afrika legnagyobb elefántcsordáján keresztül. Ismert és ismeretlen állatok hihetetlen bősége, színpompás naplementék, csillagfényes éjszakák, hangulatos tábortüzek - afrikai szafari. Sajnos, a mai világban nagyon keveseknek adatik meg a lehetőség hasonló utazásra... Tartsanak velem!˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!