FÖLDRAJZ / Afrika kategória termékei
Húsz centi a kígyó farkából. Csavargás Dél-Afrikában

: Húsz centi a kígyó farkából. Csavargás Dél-Afrikában

Kiadás:

h. n., 2004

Kiadó:

Arconit

Kategóriák:

Afrika Fotózás, fotóalbum Magyar irodalom Útleírás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

181 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632168488

tartalom:

"Az útinapló egy harminc napos dél-afrikai utazás eseményeiről, kalandjairól számol be. Sajátos módon, női szemmel láttatja az egzotikus országot. A kötet szerzője az ez idő alatt megtett 9500 km-es út alatt az ország szinte valamennyi nevezetességét felkereste férjével együtt. Rezervátumokat, természetvédelmi területeket látogattak, bozóterdőket, szavannákat járva csodálták az afrikai állatvilág gazdagságát. Elegáns nagyvárosokat, a gazdag Pretoriát, a gyönyörű fekvésű Cape-Town-t járva ismerkedtek Dél-Afrika városainak világával és lakosaival. Megkóstolták az ország ételkülönlegességeit, és a fokföldi borvidéket járva találkoztak a gazdákkal és élvezték a környék finom borait. A kötet gazdag fotóanyaga - a szerző felvételei - a naplót kiegészítő, sokszínű képi híradások illusztrálják a könyvet. A naplószövegek, a családias megfogalmazások az utazás napi gondjairól, viszontagságairól is beszámolnak. A szerző mindazok számára ajánlja írását, akik nyitott szívvel és lélekkel fogadják az idegen világok csodáit, és az utazást vidám kalandnak tekintik."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!