FÖLDRAJZ / Afrika kategória termékei
Húsz év Afrika szívében

: Húsz év Afrika szívében

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Afrika Vadászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

174 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632341872

tartalom:

A szerző egy belga vállalat mérnökeként 1948 és 1968 között élt, dolgozott és vadászott közép- Afrikában. Jó kapcsolatteremtő képessége és megszerzett nyelvtudása révén közel került a helyi bennszülött lakossághoz, megismerve szokásaikat, életkörülményeiket, de természetesen bejáratos volt a gyarmatokat irányító európai származású vezetőkhöz is. Ott élte meg a gyarmatbirodalmak felbomlását, megtapasztalhatta a számtalan néptörzs sokszor igen véres belviszályait, az új független államok kialakulását. Ilyen módon könyve által nem csupán a gazdag afrikai állatvilágot ismerheti meg az olvasó, hanem egyúttal bepillantást nyer az érintett országok gazdasági, társadalmi történéseibe is. Felvillannak az általunk is ismert nevek, mint Csombe, Lumumba, Kaszavubu, Motubu, de találkozunk a könyvben a rokon belga királynővel, Erzsébettel, valamint a példakép nagybáttyal, Széchenyi Zsigmonddal is. A könyvet több mint 60 színes és fekete-fehér kép, valamint térképek színesítik

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!