FÖLDRAJZ / Afrika kategória termékei
Kelet-Afrika vadonjaiban

: Kelet-Afrika vadonjaiban

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Afrika Útleírás Vadászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

269 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631127389

tartalom:

Nagyott változott a "fekete földrész" azóta, hogy e könyv nevesszerzője ott járt. A hajdani, nyomorúságos gyarmatok helyén önálló államok alakultak; az őserdőket és a szavannákat autóutak szeldesik; a hajdani, legendás vadbőségnek immár nyoma sincs; a védett vadaskertek ritka vadászati autókból lövöldöznek - de inkább csak fényképeznek. A híres magyar vadász és Afrika-kutató Kittenberger Kálmán könyvei mégis a sikerlisták élén járnák immár hosszú évtizedek óta. Mi a titkuk? Talán éppen az, hogy az afrikai állatvilág ősi állapotáról adnak hiteles beszámolót; hogy a szerző még saját személyében élhette át a természetnek kiszolgáltatott ember viszontagságait, hogy izgalmas vadászkalandjainak leírásából is a természet szeretete, páratlan ismerete sugárzik.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!