ORVOSI / Állatorvoslás kategória termékei
Állatorvosi belgyógyászati laboratóriumi diagnosztika

: Állatorvosi belgyógyászati laboratóriumi diagnosztika

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Állatorvoslás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

223 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

A belgyógyászati laboratóriumi diagnosztika azoknak a laboratóriumi módszereknek az összessége, amelyekkel a belgyógyász a fizikális vizsgálatok során szerzett tapasztalatait kiegészítve pontos diagnózis kialakítására képes.
A könyv ezeket a módszereket tartalmazza. Felépítése a belgyógyászati betegvizsgálat sorrendjét követi.
Röviden összefoglalja a klinikai laboratórium kialakításának fő szempontjait. Ezt követően a szervek laboratóriumi kiegészítő vizsgálatait, majd az egyszerű anyagforgalmi és toxikológiai vizsgálatokat és az ezek eredményéből levonható következtetéseket tárgyalja.
A módszerek leírása során felsorolja a szükséges eszközöket, vegyszereket, majd ismerteti a reagensek elkészítésének módját és a vizsgálat menetét.
A szerző művével jelentős segítséget nyújt az Állatorvostudományi Egyetem hallgatóinak, az állatkórházak és az egyre nagyobb számú állategészségügyi állomások dolgozóinak, továbbá mindazoknak a gyakorló állatorvosoknak, akik élni akarnak a fizikális vizsgálatokat kiegészítő laboratóriumi módszerek felhasználásának lehetőségeivel.
Ma már nem hagyható figyelmen kívül az a megállapítás, hogy ,,..aki csak a laboratóriumi vizsgálattól várja a diagnózist, valószínűleg tapasztalatlan, az azonban, aki nem igényli azt, képzetlen.”

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!