ORVOSI / Állatorvoslás kategória termékei
Fejlődéstan

, : Fejlődéstan

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Állatorvoslás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

387 p., ill.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

A könyv első kiadása óta eltelt 18 év alatt az intenzív kutatómunka révén háziállataink fejlődésére vonatkozó ismereteink rohamosan és jelentékenyen gyarapodtak. A társtudományok újabb eredményei, módszerei a gyakorlat igényeit kielégíteni kívánó fejlődéstani kutatómunkát is hatékonyan serkentették. A hisztológia, az elektronmikroszkópia, a hisztokémia, valamint a biokémia eredményeit felhasználó és alkalmazó vizsgálatok tették lehetővé, hogy a fejlődés eladdig főként morfológiai változásait a gyakorlati jelentőségében talán még fontosabb fiziológiai vonatkozásokkal is bővítsük, egészítsük ki.


A második kiadás óta eltelt időben az elektronmikroszkópia, a szaporodásbiológia, a fejlődésgenetika hozott újabb, a gyakorlat számára fontos eredményeket, ami a könyv további kiegészítését igényelte.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!