MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
A házinyúl, nyérc és nutria egészségtana

: A házinyúl, nyérc és nutria egészségtana

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Állattartás, állattenyésztés Állatorvoslás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

228 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Napjainkban világszerte egyre többen érdeklődnek hús- és prémnyulak, valamint más prémes állatok tenyésztése iránt. A gyors fejlődés azonban elkerülhetetlenül együtt jár a különböző betegségek fellépésén kívül számos egészségügyi probléma jelentkezésével. Mindezek szükségessé tették, hogy mind a tenyésztők, mind az állatorvosok számára legyen nyúl- és vele együtt prémesállat-egészségügyi szakkönyv. A szerző bevezetésként anatómiai és élettani alapismereteket közöl, majd a tartás és takarmányozás kérdéseivel, higiénéjével foglalkozik. Ismerteti a házinyúl vizsgálatának módját, az általános, megelőző állategészségügyi szabályokat, majd a házinyúl, a nyérc és a nutria leggyakoribb fertőző betegségeit a nem fertőző betegségeket, a parazitás betegségeket, a betegségek megelőzésének és orvoslásának módjait. A könyvet állatorvosok, állattenyésztők, laboratóriumokban dolgozó szakemberek egyaránt igénybe vehetik ismereteik bővítésére, de kistenyésztők is megtalálják benne a munkájukat elősegítő legfontosabb egészségügyi tudnivalókat.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!