MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
A hibridpulyka

: A hibridpulyka

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Állattartás, állattenyésztés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

98 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Ahogyan a hibridcsirkék elterjedése alapvetően megváltoztatta a világ kereskedelmét, ugyanúgy a hibridpulykák előállítása is ezzel a következménnyel járt. Magyarországon az utóbbi években szinte teljes egészében lecserélték a régi, korszerűtlen pulykaállományt a magasabb termelésre képes, minden mutatójában jobb eredményt produkáló hibridekre, de ez egyúttal igen sok nyitott kérdéssel terhelt termelési ág, és a kérdések tisztázása elsőrendű feladat. Gonda Irén a hibrid-pulykatartás hogyanjára ad sok képpel illusztrált könyvében feleletet, amikor a világpiac helyzetének áttekintése etán a hajdan szép eredményekkel büszkélkedhető pulykaexport alakulásáról számol be, majd megismertet a hibrid-előállítás tudnivalóival, bemutatja a magyar pulyka-hibrideket. A pulykatartás alapvető tudnivalóit követően részletesen foglalkozik a szülőpártartás és vágópulyka-nevelés tennivalóival, végül a pulykatartás állategészségügyi kérdéseire tér ki olyan mértékig, amit minden pulykatartónak ismernie kell. Írása nyomán bizonyára sokan elgondolkoznak azon, a magyar pulykát miért nem ismeri a hazai vásárló?˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!