MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
A westie. Minden tudnivaló a westie származásáról, vásárlásáról, tenyésztéséről, táplálásáról, tartásáról, ápolásáról, kiképzéséről, kiállításáról és neveléséről

: A westie. Minden tudnivaló a westie származásáról, vásárlásáról, tenyésztéséről, táplálásáról, tartásáról, ápolásáról, kiképzéséről, kiállításáról és neveléséről

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Elektra Kiadóház

Kategóriák:

Állattartás, állattenyésztés Kutya

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kutyakönyvtár

Terjedelem:

76 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637314776

tartalom:

"Derek Tattersall 1968-ban kezdte el a westie-k tenyésztését, s azóta Olac elnevezésű kennele figyelemreméltó sikereket ért el. Ch. Halfmoon Of Olac tartja a legtöbb versenyt nyert szuka angol rekordját, s a szerzőé minden idők legjobb westie-je: ch. Olac Moonpilot, melyet szeretetteljesen csak "Paddy"-nak hívnak. Paddy volt 1988 legjobb kutyája, minden fajtát összevetve, és 1989-ben is második lett. Karrierje a Crufts-on a Best in Show elnyerésével csúcsosodott ki. Az Olac-kennel világszerte exportál kutyákat, s mindegyikük elnyerte a champion címet abban az országban, ahová került. Sőt, némelyek a legjobb helyi westie-k lettek az USA-ban, Németországban, Norvégiában és Finnországban. Derek Tattersall nemzetközi champion (osztály)-küllembíró, bírál westie-ket az USA-ban, Svédországban, Finnországban, Hollandiában, Németországban, Belgiumban csakúgy, mint Angliában."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!