MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
Juhegészségügy gazdáknak

: Juhegészségügy gazdáknak

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Szaktudás Kiadó Ház

Kategóriák:

Állattartás, állattenyésztés

Terjedelem:

159 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639553298

tartalom:

"A szerző ismeretterjesztői munkájában mindig arra törekedett, hogy a gazdasági állatok tartásával, takarmányozásával, tenyésztésével, szaporításával, állategészségügyével kapcsolatos ismereteket ne egymástól elválasztva, hanem életszerűen, vagyis összefüggéseikben tárgyalja.
Most szűkebb szakmai területét, az állategészségügyet emeli ki, mint mindig, ebben a kötetében is különösen ügyelve arra, hogy mi tartozik az állattartóra, s hol kell belépnie a teendők során a szakembernek, az állatorvosnak?
Mivel jól használható, könnyen áttekinthető gyakorlati kézikönyvet szeretnénk a juhtartók kezébe adni, a betegségeket nem szakmai besorolások, hanem ábécé szerinti sorrendben ismertetjük olyan fotókkal illusztrálva, amelyek már „ránézésre” utalnak az adott betegség egy-egy jellemző tünetére."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!