MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
Kutyafajták enciklopédiája. Eredet, történet, tenyésztés, Alkalmasság és felhasználás I. kötet

: Kutyafajták enciklopédiája. Eredet, történet, tenyésztés, Alkalmasság és felhasználás I. kötet

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Pesti Szalon Könyvkiadó

Kategóriák:

Állattartás, állattenyésztés Kutya

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

774 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9636051003

tartalom:

˝A kutya volt az ember első négylábú társa. Az élet legkülönfélébb területein alkalmazták segítőként, s ennek során rendkívül sok típusa és fajtája fejlődött ki. A kutya terelt nyájat, őrzött házat, gazdaságot, fogott patkányt és egyéb kártevőt, kísért áruszállítmányt, de felvette a harcot a bivallyal vagy a medvével, és finom hölgyek társaságául is szolgált, sőt tenyésztették a húsáért is. Hans Ráber felkutatta a különféle kutyafajták változatos történetét, régi forrásokat tanulmányozott és szakértőket faggatott. Részletesen és szakszerűen mutatja be a kutyák származását, beszámol arról is, hogy eredetileg mire használták őket, ismerteti a tenyésztésük során elért eredményeket és a fajták mai helyzetét. A leírásokat 560 színes kép és 480 fekete-fehér ábra egészíti ki. Az első kötet nem csak az FCI által elismert fajtákat öleli fel, a szerző annál jóval többre vállalkozik az alábbi csoportosítás szerint: - - paraszt-, pásztor- és hajtókutyák leszármazottai; - - juhászkutyák; dogok és dogfélék; - - pincserek;- - spiccek; Északi kutyafajták;- - senszi kutyák; - - törpekutyák, pudlik, dalmaták. A neves kutyaszakértő művét azoknak ajánljuk, akik mindent tudni akarnak a kutyáról.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!