MEZŐGAZDASÁG / Állattartás, állattenyésztés kategória termékei
Kutyakalauz

, : Kutyakalauz

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Állattartás, állattenyésztés Kutya

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

334 p., ill.

Kötésmód:

nyl

ISBN:

9632813863

tartalom:

"Az előszóknak is megvan a maguk sorsa. A szerzők nagy kelletlenül megírják, a tisztelt olvasók pedig feltehetően oda sem pillantva átlapozzák ezeket az előzetes magyarázkodásokat. Szerintünk mindkét félnek igaza van! Reménytelen vállalkozás tudniillik, hogy a szerző egy-két oldalon magyarázza el mindazt, amire tulajdonképpen egy teljes kötet állt a rendelkezésére. Ha viszont valamilyen különös véletlen folytán azt sikerült megírnia, amit akart és úgy, ahogy akarta, akkor minek az előszó? Tehát az egyik a kettő közül - vagy az előszó, vagy a könyv - mindenképpen fölösleges! Miért nem szakítottunk akkor az előzetes magyarázkodások hagyományával? Egyrészt azért, mert a szerkesztőnek ez volt a kívánsága, másrészt, mert ezúttal "útikalauzt", egyfajta kutyás bedekert írunk, és ebben a műfajban illik - sőt néha egyenesen kell - néhány szót ejteni a könyv kezeléséről, szerkezetéről, az anyag válogatásának szempontjairól. Könyvünket elsősorban a leendő, illetve a kezdő kutyatulajdonosoknak írtuk, de reméljük, hogy a tapasztalt tenyésztők és gazdák is haszonnal forgathatják: további ismeretekhez jutnak, netán a hazai fajtaválaszték bővítésére kapnak ösztönzést lapozgatása közben. "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!